Предавања, испит и колоквијум МАС 09.04.2022. године

Дана 09.  априла 2022. године одржаће се предавања, испити и колоквијум на оба студијска програма мастер академских студија према следећем РАСПОРЕДУ.

Дотирани одмор на Златибору и Авали 2022.

Обавештавају се студенти Универзитета у Приштини да су у могућности да користе дотиране одморе у Студентском одмаралиштима на Златибору и Авали. Детаље можете видети у на следећем ЛИНКУ.

Музичко-поетско вече „Сусрет музике и стиха“

Дана 22. фебруара 2022. године је у просторијама црквене сале Храма Светог Василија Острошког у Лепосавићу одржано музичко-поетско вече, у организацији Црквене општине лепосавићке а уз благослов Његовог Преосвештенства Епископа рашко-призренског и косовско-метохијског Теодосија.
Музичко-поетско вече, перформанс је реализован у извођењу наставника Учитељског факултета у Призрену – Лепосавић, проф. др Бошка Миловановића (вокал), доц. др Петра Илића (клавир) и Луке Сретеновића (виола).

Опширније…

Дан примирја у Првом светском рату

Поводом државног празника Дан примирја у Првом светском рату, Факултет  неће радити у четвртак 11. новембра и петак 12. новембра 2021. године.

Први наредни радни дан је понедељак 15. новембар 2021. године, по редовном распореду.

ДЕКАНАТ

Конкурс за упис на мастер академске и докторске студије

Конкурс за упис на прву годину студијских програма мастер академских и докторских студија Учитељског факултета у Призрену – Лепосавић, у школској 2021/22, години, отворен је од 25.10. до 06.11.2021. године.

Услови конкурса биће објављени у најкраћем могућем року.

Заинтересовани кандидати за упис на мастер академске студије у школској 2021/22. години, ради пријаве на конкурс подносе слледећа документа:

  • – Диплому (уверење) о завршеном високом образовању (оверену фотокопију),
  • – Извод из матичне књиге рођених (венчаних),
  • – Уверење о држављанству,
  • – Биографију.

ДЕКАНАТ