Алумни клуб

О КЛУБУ

Алумни клуб Учитељског факултета у Призрену са привременим седиштем у Лепосавићу је настао као потреба за успостављањем отворене комуникације између Факултета и бивших студената (алумниста) која ће омогућити  представницима Факултета да се активно упућују на неопходне промене образовних и стручних програма, промовисања и ангажовања образовних и истраживачких капацитета Факултета, о правцима даљег унапређивања професионалних кавалитета и друштвеног живота алумниста Факултета.

У вези са наведеним, циљеви овог клуба су:

  1. успостављање активне заједнице и одржавање веза између Факултета и његових бивших студената који су дипломирали, магистрирали, завршили мастер студије или докторирали;
  2. пружање нових информација о професионалним и научним дисциплинама;
  3. међусобно повезивање  некадашњих студената у циљу унапређивања и размене стручних, научних и практичних знања;
  4. учествовање чланова у међународним и научним конференцијама, стручним скуповима и семинарима које Факултет организује;
  5. помагање кроз комуникацију и искуство у решавању теоријских и практичних проблема и дилема чланова Клуба,
  6. развијање сарадње између Факултета и институција у којима наши бивши студенти раде;
  7. мотивисање садашњих студената.

За званични дан Алумни клуба одабран је 8. новембар (Дан просветних радника у Србији од 1994. године). Обележавање наведеног датума као Дана Алумни клуба има намеру да пружи подршку просветним радницима у њиховом стручном усавршавању и поспешивању васпитно-образовног рада.

Попуњавањем  упитника отпочеће стварање  мејлинг листе  Алумни клуба Учитељског факултета у Призрену–Лепосавић. Молимо  вас да  овај позив проследите и  свим потенцијално заинтересованим особама које познајете, а за које сте сигурни да су били студенти нашег Факултета. Биће нам задовољство да нас ви препоручите њима.

Да бисте направили налог у Алумни клубу потребно је да тачно попуните наведена поља вашим подацима.

Сви подаци које упишете биће доступни за преглед (јавни), укључујући и имејл адресу и телефон.

У делу налога где се попуњавају подаци о радном искуству, наведите радно место, и у неколико речи задужења (одговорности) које сте тада обављали или послове које сте радили. Важно је да прецизно наведете области вашег даљег интересовања и усавршавања у струци како би потенцијални послодавци (или сарадници) имали детаљнији увид у ваш пословни профил.

 

важећа email адреса
опишите у кратким цртама Ваше радно искуство после завршених студија (установа, трајање запослења...)